2017 / 2018


Dňa 18.11.2017 sa v Košiciach uskutočnilo 1. kolo Žiackej ligy VÚKABU a TAÚK, na ktorej sa zúčastnili aj naši traja pretekári: Ján šofranko, Karolína Šofranková a Martina Bácskaiová. Za pomoci kaučov p. Bácskaiovej, p. Tresu a Dominika Bácskaia :o) sa vo veľkej konkurencii nestratili a dvaja z nich si domov doniesli aj medaile:

Ďakujeme všetkým trom za vzornú reprezentáciu klubu!


Sezóna pokračovala, cvičili sme pravidelne a pilne. Vrcholom sezóny však tento krát nebolo tradične páskovanie, ale oslava 15 výročia založenia nášho klubu. Tá prebehla na našom letnom sústredení v Zlatej Idke, ktoré sa konalo 20.7.- 22.7.2018.

Sobotňajšia oslava sa niesla zároveň aj v duchu oslavy 50-tky nášho Shihana Imricha Bácskaia a preto sa večerného programu zúčastnili aj starší cvičenci, ktorí už pred časom prestali trénovať, ako aj sponzori a čestní hostia – slovom za účasti členov a priateľov klubu. Po krátkom predslove oslávenca, gratulácií k narodeninám a odovzdaní upomienkových plakiet a certifikátov prišla na rad opekačka a voľná zábava plná spomienok na začiatky klubu. Oslava bola ukončená, ako sa na tak významnú chvíľu patrí, veľkolepým ohňostrojom.

A tak hurá do ďalšej 15-tky!


 

Rok: 
2018