2014 / 2015


            1. kolo Žiackej ligy, ktoré sa konalo 4.10.2014 na SOU železničnom v Košiciach, bolo z našej strany zastúpené pretekármi poslabšie. Dôvod bol jednoduchý, trénovať sme začali len necelé dva týždne pred súťažou. Napriek tomu sme domov doniesli mediale - vlastne každý pretekár si doniesol jednu:

ŽIACKA LIGA - 1. kolo

2. miesto Ivona Mesarčová kata kadetky
3. miesto Filip Halász kata 10-11 r. zač.

            Dňa 29.11.2014 sa v Košiciach uskutočnilo 2. kolo Žiackej ligy spojené s Majstrovstvami VÚKABU kadetov a juniorov. Naši pretekári sa zapojili do oboch súťaží. Ďalšie body do celkového hodnotenia TOP pretekárov klubu sú uvedené v tabuľke:

ŽIACKA LIGA - 2. kolo

2. miesto Bernadeta Gajdošová kumite 10-11 r. pokr. +40 kg
2. miesto Štefan Repko kumite 8-9 r. pokr. -30 kg
 

Majstrovstvá VÚKABU kadetov a juniorov

1. miesto Adam Tkáč Kata juniori
2. miesto Ivona Mesarčová kata kadetky
3. miesto Ivona Mesarčová kumite kadetky -54 kg
3. miesto Adam Tkáč kumite juniori + 76 kg
3. miesto Bibiána Hroncová kumite kadetky +54 kg 

            Na Majstrovstvách VÚKABU detí a mládeže 18.4.2015 sme mali menšie zastúpenie, len troch pretekárov. Ale napriek tomu si postup na MSR vybojoval druhým miestom Miško Kišeľák v kategórii kata začiatočníci 10 roční, k čomu mu srdečne blahoželáme!


            V Sabinove sa 16.5.2015 konali Majstrovstvá SR detí a mládeže. Naše želiezko v ohni - Miško Kišeľák si okrem svojej postupovej kategórie skúsil aj Karate - agility. Bohužiaľ, v kata sa mu nedarilo a tak si domov doniesol aspoň ďalšiu skúsenosť. Veď ne tak veľkú súťaž nie je vôbec ľahké sa dostať!


            Deň skúšok technickej vyspelosti = páskovanie je tu. 11.6.2015 nás skúšobná komisia v zložení Bácskai, Sedláček za pomoci trénerov Radiho a Tresu preskúšala a zase sa nám to v klube "spestrofarebnie". Komisia bola prísna, horúčava veľká, ale nakoniec všetci skúšky zvládli - aj keď niektorí s odretými ušami = s podmienkou. Gratulujeme !!!


            Veľké páskovaie vo VÚKABU sa konalo hneď nasledujúcu sobotu 13.6.2015. Z nášho klubu sa ho zúčastnili Radka Radiová a Ivonka Mesarčová (na 2. kyu), Ján Teodor Gajdoš a Adam Tkáč (na 1. kyu) a Imrich Bácskai (ako člen skúšobnej komisie :) Po troch hodinách cvičenia, potenia, stresu a únavy nakoniec všetci naši uspeli, dokonca dievčatá boli pri hodnotení komisie aj pochválené. Aj im teda gratulujeme k hnedej farbe opasku a ostáva im už len nabrať hnedú farbu kože počas letných prázdnin alebo na sústredení.


 

Rok: 
2014